TILBAKEMELDINGER

En dame i samme gate som meg hadde kjøpt boken min Sjelebilde. Hun sa følgende til meg:

Det var en positiv tråd gjennom hele denne boken. Du nevner det negative i en bisetning, og kom deg ut av det med en positiv vinkling. Du skriver deg ut av dine opplevelser, og viser andre hvordan de kan gjøre det samme. Det var gode setninger og flyt i boken.

 Forlaget sier følgende:

I Sjelebilde skriver du med innlevelse og pasjon, og evner å si mye med få ord. Språkføringen er i all hovedsak god. Illustrasjonene dine/maleriene dine er fargerike og slående.

 

En journalist i magasinet Medium takket for at jeg hadde sendt ordene og maleriene mine feil til han. Han skrev til meg at mitt kreative arbeid var som ren medisin for andre mennesker. 

INNLEGG OM MEG OG SJELEBILDE

Jeg ble intervjuet av lokalavisen Vestnytt, og de har laget en reportasje om meg som du finner på nettet på Vestnytt. www.vestnytt.no

 

Med vennlig hilsen

Elisabeth Naustdal Stormark

VIDEO PÅ YOUTUBE

Videoen hvor Jannecke Øines fra Wisdom from North intervjuer meg i forbindelse med boken min Sjelebilde, ligger nå tilgjengelig på Youtube. Søk på Wisdom from North. Du kan og finne videoen ved å søke på mitt navn på Google. Lykke til. gi meg gjerne tilbakemelding. Det setter jeg stor pris på.

 Tilbakemeldinger jeg har fått etter intervjuet:

Takk for at du viser vei for sånne som meg. Det er jeg takknemlig for.

Du viser vei for andre. Ta vel imot vakre sjel.

Det var en fin sending Elisabeth. Så fint intervju. Spennende tema. Tusen takk.

Jeg er utrolig imponert over deg Elisabeth. Så koselig å høre på deg Elisabeth du er så flink med det du gjør.  Så gøy at du får komme ut på denne måten. Stolt av deg mamma.

Så fantastisk intervju, og for en herlig utstråling du har. Heia, heia. 

Veldig flott å høre deg på intervjuet. Fint intervju, og velvalgte ord fra Elisabeth som jeg har kjent i mange år, hun er en engel. 

Så flink du er. Gratulerer. 

 

Tusen takk alle sammen for de fine tilbakemeldingene om meg.

 

Du kan og se omtale av meg på lillasjelblogg.no hvor Mariann Sæther Tokle omtaler meg og boken min Sjelebilde. 

Tilbakemeldinger

Sjelebilde er så inderlig, og vakker og levende.

En veldig fin bok med fine malerier og fine tekster, som gir gjenklang. Det forsvinner ikke med en gang, men kommer igjen og igjen.

Takk for den flotte boken. Ble så utrolig glad da jeg så maleriene dine, og de flotte diktene. Rene balsam for sjelen. Følte meg plutselig ikke så alene mer. Tusen takk skjønne Elisabeth.

 Boken din er flott Elisabeth. Jeg er så glad for at jeg kjøpte den.

 Nydelig bok Elisabeth

Elsker fargene du bruker. Så lekkert Elisabeth kommentarer til forsidebilde på boken.

Typisk deg å få dette til.

Boken din kan jeg bruke som et oppslagsverk. Tusen takk.

Jeg har lest noen sider i boken din, og liker den så godt. Kjenner meg så godt igjen i det høysensitive du skriver om. Jeg har bestemt meg for å nyte boken som en konfekteske, og kose meg med noen sider hver dag.

 

Tusen takk alle sammen for disse fine tilbakemeldingene på Sjelebilde jeg har laget. Jeg fylles med en uendelig takknemlighet. Dette rører meg langt inn i sjelen. Jeg har fått min belønning, og oppreisning. 

  • SJELEBILDE

 

Sjelebilde er nå i salg. Pris kr. 298  Du finner den hos nettbokhandlerne, og boklubben Energica. På CD on.com kan du og lese omtale av boken og få kjøpt den hos Adlibris. Jeg er veldig stolt og kry som får markedsføring hos disse.

Jeg vil og takke Forlagshuset Vest AS herunder Publica bok for god hjelp og makedsføring av meg. Tusen takk Tom Gaudland for bokutgivelse hos Dere.

 

Format 17x24  Kontakt meg så noterer jeg ditt nav og addresse, og sender deg boken i posten.

Boken inneholder ord og budskap som har komt til meg som en kanalisering ute i naturen. Budskapende har jeg og mottatt når jeg maler. Sjelebilde handler om meg og mitt liv. I denne romanen skriver jeg om ulike emner som opptar meg, og har med noen dikt som kom til meg. Boken illustreres med egenproduserte malerier. God lesning.

SJELEBILDE

Jeg var på Glesvær kafe på Sotra og hadde boklansering av boken min Sjelebilde. Her leste jeg dikt fra boken min til bakgrunnsmusikk hvor jeg innledet med toner fra tverrfløyte. Jeg fikk gode tilbakemeldinger på lesingen og diktene, og på det musikalske innslaget.