DIKT OM LIVET MITT

OPPVÅKNINGEN

I min trygge havn vil jeg stå, og nekter å ut av komfortsonen gå. 

Jeg er trist og lei, å vil ikke at endringer skal skje med meg. Rundt og rundt i labyrinten jeg går, og det føles som om tiden stille står. Jeg har det ikke bra, men klarer ikke å ta styringen over livet mitt da. Plutselig får jeg en tanke/ide som medfører at jeg seiler på ukjent farvann avsted. 

Ut med det gamle og inn med det nye. Det er nå på tide å leve i nuet. No venter nye tider og gleder, hvor jeg går dit hjerte mitt meg leder.

 

Jeg står ved et vann, og betrakter de vakre vanliljene som flyter i vann. Jeg reflekterer over livet mitt som går sin vante gang. Jeg blir minnet på at alt går an. 

Jeg må stelle pent med meg selv, og elske meg selv. Godta meg selv. Henge opp bilder av meg selv. Betrakte meg selv . Huden min, tennene mineøynene mine, vise ømhet for meg selv.

Gi meg selv tid til hvile og ro, det er så viktig for meg no. Gjøre det jeg vil, og tenke som Pippi at det får jeg til. Huske å være snill, og vise taknemlighet over å være til. 

Takk for alt som er, no er jeg klar til å oppleve mer. 

 

En voldsom kreativitet i meg presser på. Det er på tide å bruke evnene mine nå. Jeg har så mye å gi, og kjenner sjelen min lengter etter å bli slippet fri. Det er så vakker fordi:

Jeg har så mange planer og er full av pågangsmot og energi. Jeg står støtt, og er nå nødt til å gjøre det jeg lengter etter og vil Lyset brøt frem på livetrs sti, og jeg kjenner på gleden det gir meg fordi: Kjærligheten i meg har jeg sluppet inn, og jeg kjenner det bobler over i mitt sinn. 

Jeg er så lykkelig og glad som klarte å finne hindringene da, som jeg ubevisst mot kjærligheten hadde bygd opp. No fungerer jeg på topp. 

 Å strebe etter å være perfekt, er ikke lengre noe kjekt. Det ser jeg på som en defekt.

Fasade er ikke lengre viktig for meg, men å vise den sanne og ekte meg. Vise mine sanne følelser og gleder, å gå dit hjerte mitt meg leder. Jeg vil ikke lengre ha masken på. Det er på tide at den faller av nå. La tårene flomme nedover mitt kinn, og la solen/lyset slippe inn. 

Det å vinne er jeg ikke lengre opptatt av, no er det slutt på mas og stress, og jeg kan endelig være i mitt ess. Vise den ekte og beste utgaven av meg, og jeg håper jeg kan hjelpe, glede å inspirere også deg. 

HERE I AM THE REALY ME. i AM FREE.

Jeg har satt meg selv fri, og er lykkelig fordi: I naturen jeg står, og inspirasjon til å lagre vakre melodier jeg får. Av sildrebekkens rennende vann, lager jeg en framifrå klang, mens jeg lytter til min sjels sang. Rene og ekte musikkstykker jeg lager, som alle mitt hjerte behager. 

Blokkeringer i kroppen ulike toner kan løse opp, og energien flyter fritt, og jeg kjenner meg topp. Uvevisst har jeg behandlet meg selv. Jeg kjenner at jeg er i fri flyt, og opplever følelsen av lykke og hell. I en perm jeg setter tonene mine inn, og jeg skal snart gjøre alvor av drømmen min. Jeg skal i Pan Lydstudio spille inn, meditasjoner og toner til den nye CD min. 

Jeg håper med dette å vise vei, og håper mine toner og meditasjoner når inn til deg.

Indre fred, balanse og ro. Jeg kjenner på meg at det er tid for det no. Nyte liver å slappe av. Ikke drive med stress og kav. Meditere dagen lang, å lage vakker musikk og klang.

Lytte til fuglenes sang.Visualisere lykke og hell, å leve på veiledning fra mitt høyere selv. 

Jeg føler meg fulkommen og vel. 

 • Å FINNE MESTEREN I MEG

  Jeg tenker at det er flere innfallsvinkler til dette emne:

  Å kvitte seg med tillærte/arvete tankemønstre, og begrensninger vi har satt for oss selv.
  Da venter et liv i lys, kjærlighet og glede.

  Prøv å ikke la egoet/dine tanker komme i veien.
  Lytt til det som kommer til deg.

  Å leve på veiledning fra ditt høyere selv. Bevisshetsutvidelse.

  La musikk røre ved din kropp og sjel.