VELKOMMEN

Mitt navn er Elisabeth Naustdal Stormark mob. 41495470

Mitt firma navn: Galleri Stormark Everything in Nature

elisabeth.stormark@hotmail.com

Instagram: Spirituell _ art av Elisabeth

elisabeth_naustdal

elisabeth_n_stormark

facebook.

 

 

 Litt om meg selv:

Jeg er en dame med mange ulike evner. Jeg liker å bruke mine evner daglig. Det kan være i form av ord og budskap og toner som kommer til meg ute i naturen. Jeg lager musikk, guidete meditasjoner og dikt samt ulike tekster. Jeg har hele livet vært musikalsk, og har et voldsomt gehør. Jeg oppdaget ganske nylig at jeg har evnen til å utvikle healende energier. Jeg har evner til å kanalisere ned toner så vel fra et bekkalokk, som ved rennende vann fra bekken, fossen osv. Jeg prøver å sette meg inni naturens rytmer, og lar meg fasinere av de. Jeg er takknemlig for at blokkfløyten har vist meg veien videre i den retning jeg nå skal gå. Jeg opplevde en voldsom forløsning mitt under studioinnspilling nylig. Jeg har healet meg selv med alt jeg gjør. Nå er det tverrfløyten som skal brukes videre.

 

Jeg er gift, mor til 3 døtre og har 5 barnebarn

Bor på Sotra like utenfor Bergen.

Jeg har hele livet vært hypersensitiv og åpen, og tatt inn andres energier.

 

Min historie:

Jeg slet med plager som angst/panikkangst. Hadde problemer med spiserøret, kvalme var inn og ut av sykehus i en periode. Blodmangel fikk blodoverføring. Det gikk rundt for meg daglig i jobbsammenheng. Jeg tok meg ikke tid til å hvile og satt ikke av tid til egenpleie. 

Jeg levde et liv i sterke smerter grunnet en skade.  

Da begynte jeg å meditere. Lyttet innover i meg selv. Jeg skapte et rom hvor jeg kunne være meg selv, og møte meg selv. Jeg lyttet til guidete meditasjoner av Runar Halonen, og musikk av Tron Syversen. 

Senere lyttet jeg til mine egne meditasjoner og musikk utgitt i sammarbeid med musiker Tron Syversen.  Jeg opplevde å heale meg selv ved å lytte til egene toner og meditasjoner. Jeg tenker at en kanalisering kommer av en grunn. I og med at tonene og ordene kommer til meg ute i naturen, kan de ha healende effekt. Det er min erfaring.

 

I en vanskelig periode i livet mitt tok jeg naturen i bruk. Jeg dro nytte av fargene der og energien jeg fikk fra fargene på blomstende, av trærne, gresset.

Jeg ble og fasinert av naturens rytme av trærne som svaiet i vind. Det minnet meg på hvor lett det er å falle sammen hvis du har ingen å støtte deg på slik som trærne, eller står støtt i din egen kraft. Jeg måtte bli mer fleksibel, da jeg var så stresset og dermed sårbar for sykdommer. Jeg oppholdt meg mye i tankene. 

Jeg måtte prøve å finne min sanne rytme, og innføre den i mitt liv. Naturen viste meg hvordan jeg kunne dra nytte av dens budskap i mitt liv. Svanen kom med budskap til meg. Ørnen og spurvene. Kastanjenøttene, brøytepinnene. Jeg plukket blader, steiner pinner og blomster med meg inn, og malte med det. Også her hjalp naturen meg med budskapende i maleriene mine. 

Jeg hentet kraft opp fra Moder jord. Jeg ble jordet og mer tilstede og trygg i meg selv.

Fargene og strukturen til steinene og bladene gav meg healing. Jeg healet meg selv gjennom å ta naturen og alt den har å by på i bruk.

Naturen viste meg vei til et bedre, rikere og lykkelig liv.